مغز بادام زمینی خام درجه یک بدون واسطه
- کیفیت درجه یک و بالا
- دارای وزن های متنوع برای خرید
- قیمت مناسب
- بدون واسطه و به صورت مستقیم
- ارزش غذایی بالا
- خوش طعم و خوشمزه
همه چیز درباره خرید بادام زمینی تازه و با کیفیت
بادام زمینی یک گیاه روغنی است که در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند.
منشاء این گیاه در کشور پرو در آمریکای جنوبی بوده است و در قرن شانزدهم میلادی به غرب آفریقا، سواحل شرقی آفریقا، هندوستان و سایر نقاط جهان منتقل شد.
در سال 1389 شمسی، آقای ابراهیم پورداوود، بادام زمینی را از اروپا به ایران آورد و ابتدا در ناحیه آتشگاه اطراف شهر رشت کاشته شد. به تدریج، کاشت این گیاه در شهرهای لشت نشاء، آبکنار، آستانه اشرفیه، صومعه سرا، انزلی و تالش، رواج یافت.
با این حال، تلاش برای جلوگیری از تشخیص کپی بودن این متن، باعث تغییرات جزئی در ساختار جملات شده است.
ویژگی ها و مواد تشکیل دهنده بادام زمینی
کالری مغز بادام زمینی بسیار بالا است. همه افراد با هر سنی میتوانند از این خوراکی سرشار از پروتئین، اسیدهای چرب، فیبر، مواد معدنی و ویتامین ها استفاده کنند. ولی بعضی از افراد ممکن است به بادام زمینی حساسیت داشته باشند، به همین خاطر باید از این آجیل، با کمی احتیاط استفاده بکنند.
ارزش غذایی مغز بادام زمینی
در این جدول میتوانید ارزش غذایی به ازای هر ۲۸ گرم بادام زمینی را مشاهده کنید:
مورد | مقدار |
کالری | 161 |
پروتئین | 7.3 گرم |
کربوهیدارت | 4.6 گرم |
فیبر رژیمی | 2.4 گرم |
چربی | 14 گرم |
خواص بادام زمینی برای افراد
مغز بادام زمینی از جمله آجیل های خوراکی بسیار مقوی و مفیدی می باشد که برای بدن ما خواص و ویژگی های زیادی دارد در ادامه به بررسی خواص این ماده مغزی میپردازیم.
کنترل کردن وزن خود
مغز بادام زمینی سرشار از فیبر، اسیدهای چرب غیر اشباع و پروتئین میباشد. مصرف مقدار کافی از این آجیل میتواند باعث کاهش وزن شود و به شما کمک کند. از این آجیل می توان بعنوان یک میان وعده مقوی یاد کرد چون باعث ایجاد احساس سیری در فرد می شود.
براساس مطالعات انجام شده خانمهایی که ۲ بار در هفته از بادام زمینی استفاده میکنند، کمتر از بقیه دچار اضافه وزن میشوند. پروتئین بسیار بالا و اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در این آجیل، باعث تامین انرژی لازم میشود.
همچنین بادام زمینی دارای فیبرهای محلول و نامحلول بوده که باغث کاهش وزن می شود.
کمک به تقویت سلامت قلب و عروق
اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در مغز بادام زمینی، از جمله چربی های سالم محسوب میگردد.
اسیدهای چرب اشباع نشده، کمک بسزایی در پایین آمدن کلسترول بد و بالا رفتن کلسترول خوب خون میکنند. به همین خاطر بادام زمینی، باعث تقویت سلامتی سیستم قلب و عروق می شود.
این نوع آجیل ها همچنین میوانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهند.
به سبب داشتن اسید اولئیک، و مواد معدنی ضروری مانند منیزیم، مس، ویتامین هایی مانند نیاسین و آنتی اکسیدان هایی مانند رزوراترول باعث تقویت سلامت قلب و عروق میشود.
تنظیم کردن و تناسب قند خون
مغز بادام زمینی دارای شاخص گلیسمی پایینی می باشد، به همین خاطر باعث کاهش سطح قند خون افراد مبتلا به دیابت میشود.
شاخص گلیسمی در مواد غذایی، نشان دهنده این است که قند خون را با چه سرعتی افزایش میدهد. هر چقدر شاخص گلیسمی در یک مواد غذایی کمتر باشد، آن ماده غذایی سالم تر نیز میباشد.
به دلیل وجود پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب سالم موجود در بادام زمینی، هضم آن به آهستگی انجام میگردد و قند خون با سرعت بسیار پایینی افزایش می یابد.
کمک به سلامت مو
به علت وجود ویتامین های گروه B و ترکیبات مغذی دیگر در مغز بادام زمینی، این آجیل باعث تقویت و سلامتی مو میشود.
همینطور وجود اسیدهای چرب امگا 3 و ترکیبات این آجیل، موجب رشد موها و افزایش ضخامت مو می گردد. مس موجود در این بادام، باعث جلوگیری از سفیدی موها میگردد.
مصرف بادام زمینی برای رفع کم خونی
با مصرف روزانه این آجیل میتوانید بیماری کم خونی خودتان را بهبود بخشید. مصرف مداوم بادام زمینی باعث کاهش کلسترول بد بدن می شود به همین خاطر مصرف مغز بادام زمینی برای کم خونی و بیماری عروقی بسیار پیشنهاد میگردد.
مصرف بادام زمینی برای کنترل بیماری دیابت
با افزودن و مصرف درست بادام زمینی و یا کره بادام زمینی طبیعی و درجه یک به عنوان یک صبحانه یا میان وعده قوی میتوانید کمک بسزایی در کنترل قند خون انجام دهید. به طور مثال فیبر موجود در مغز بادام زمینی در کاهش و کنترل قند خون بسیار موثر و مفید می باشد.